piec na miejscu

Tykke Berta afleveret!

Vi har arbejdet hårdt hele sommeren på at bygge og installere en ny roterovn og indføder til vores kunde, SWS på Nr. Alslev. SWS destrurere farligt affald fra bl.a. medicinindustrien, hospitaler og laboratorier.

Den ovn som var der i forvejen skulle først fjernes, så blev den nye og meget større ovn efterfølgende monteret. Det var en særdeles krævende opgave hvor der ikke var særlige meget plads at gøre med. Runarsson stod for opgaven som en turn-key løsning hvor vi stod for design, fremstilling og montage af hele anlægget. Det nye anlæg giver SWS mulighed for at øge kapaciteten med ca.40%, og skal reducere vedligeholdelses omkostninger meget. Bedre tætninger betyder bedre indeklima på fabrikken, og kort fortalt blev alle parter meget tilfredse med forløbet som kørte efter tidsplanen til punkt og prikke.

Ovnen har, meget passende, fået navnet Tykke Berta.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *